11 Ağustos 2015 Salı 17:26
Bitlis'te polis kontrol noktasına silahlı saldırı

BİTLİS  - Bitlis'te, terör örgütü mensuplarınca polis kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlere müdahale için giden zırhlı polis aracının otomobille çarpışarak takla atması sonucu ise 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bitlis-Tatvan Karayolu'nun Rahva mevkisindeki TOKİ konutlarının bulunduğu alandaki polis kontrol noktasına, teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polislerin saldırıya anında karşılık vermesinin ardından teröristler olay yerinden kaçtı.

Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü üyelerine müdahale için olay yerine giden zırhlı araç, TOKİ mevkisinde, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 13 AK 277 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra takla attı. 

Kazada, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Saldırının ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Son Güncelleme: 11.08.2015 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.