08 Temmuz 2015 Çarşamba 15:14
Bitlis'te ramazan yardımları

BİTLİS  - Türk Kızılayı Bitlis Şubesi, ramazan ayı dolayısıyla, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor.

Türk Kızılayı Bitlis Şube Başkanı Hayrettin Çoban, yaptığı açıklamada, ramazan dolayasıyla muhtaç aileler için başlattıkları yardım kampanyalarına devam ettiklerini söyledi.

Türk Kızılay Bitlis Şubesi olarak, hayırsever ve genel merkezlerinden gönderilen yardım malzemelerini, ihtiyaç sahibi ailelere dağıttıklarını bildiren Çoban, şöyle konuştu:

"Türk Kızılay Bitlis Şubesi olarak gönüllülerimizle bereket ayı olan ramazan ayında yardımlarımızı mağdur vatandaşlara ulaştırmaya çalışıyoruz. Aldığımız isimleri değerlendirerek mağdur vatandaşların yaşadıkları yere gidiyor ve hayat ile olan mücadelelerini görerek, azda olsa yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 165 aileye gıda ve kavurma yardımında bulunduk."

Bitlis'te ramazan yardımları

Bitlis'te ramazan yardımları

Son Güncelleme: 08.07.2015 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.