02 Aralık 2015 Çarşamba 12:40
Bitlis'te sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacak

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bu kapsamda Bitlis merkez ve ilçelerinde de sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacağını belirtti.

Gençlere, 3 bin 500 ile 3 bin 750 lira arasında maaşla iş imkanı sunulacağı belirtilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Kara Kuvvetleri Komutanlığı emrinde çalıştırmak üzere, Kara Kuvvetleri Komutanlığınca mahallinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacak. Bu kapsamda Bitlis merkez ve ilçelerinde sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacak. Sözleşmeli er alımı için 20-26 yaş arası vatandaşlar, uzman erbaş alımları için de Bitlis nüfusuna kayıtlı 1988 doğumlular başvurabilir. En az ilköğretim mezunu olmak. Eğitimi devam edenler ise öğrenci belgesi götürecek. Başvurular, Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi (AVM) karşısındaki Tatvan Kaymakamlığı bitişiğinde bulunan Tugay Komutanlığı Karargah Nizamiyesine bizzat yapılacaktır. Askerlik yapıp yapmaması şartı aranmamaktadır. Askerliğini yapanların terhis belgesi götürmesi gerekmektedir. Alınan yeni personellerin maaşı 3 bin 500 ile 3 bin 750 lira arasında olacaktır."

Başvuru kontenjanın sınırsız olduğu bildirilen açıklamada, müracaatta bulunmak isteyenlerin kimlik fotokopisi, diploma örneği, varsa terhis belgesi, 12 vesikalık fotoğraf ve vukuatlı aile kayıt tablosuyla başvuru yapabileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 02.12.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.