13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:36
Bitlis'Te Terör Operasyonu: 18 Kişi Yakalandı

Bitlis merkez ve ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 18 kişi yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik kapsamlı ve duyarlı çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Bitlis merkez ile Ahlat, Adilcevaz, Mutki ve Tatvan ilçelerinde terör örgütüyle iş birlikçi faaliyetlerde bulunduğu belirlenen 25 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Operasyonda, Bitlis Belediyesi Başkan Yardımcısı O.A, HDP Kadın Kolları'nda faaliyet yürüten N.İ. ve M.D, DBP Ahlat Eş Başkanı G.Ü, DBP Adilcevaz Eş Başkanı S.K, HDP Belediye Meclis Üyesi M.S.A, HDP Gençlik Kolları'nda görevli F.K ve S.B, İl Encümen Üyesi N.A'nın da aralarında bulunduğu 18 şahıs gözaltına alınmıştır. Bu şahıslar hakkında adli tahkikat başlatılmıştır."

Açıklamada, terör örgütleriyle mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince titiz, özverili ve koordineli şekilde kararlıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Son Güncelleme: 13.08.2016 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.