09 Mart 2016 Çarşamba 16:48
Bitlis'te Terör Operasyonu 3 sığınak imha edildi

Güroymak'taki terör operasyonunda içerisinde el yapımı patlayıcı ve yaşam malzemelerinin bulunduğu 3 sığınak kullanılamaz hale getirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin Bölmedere mevkisi kırsalında 6-8 Mart'ta terör örgütü PKK'ya yönelik "Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar-3" operasyonu gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonda, patlamaya hazır 20 ile 30 kilogramlık bidonlara yerleştirilmiş 200 gram plastik patlayıcı ve zenginleştirilmiş uzaktan komuta anahtar düzenekli 100 kilogram amonyum nitrat el yapımı patlayıcı bulunduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ayrıca 3 ayrı sığınakta el yapımı patlayıcı yapımında ve yaşam malzemesi olarak kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirilmiştir. Söz konusu malzemeler ve patlayıcılar cumhuriyet savcısının talimatıyla yerinde imha edilmiştir. Ayrıca operasyonda 12 volt akü, 10 metre kablo, 2 pil, 7 tüp, 3 çakmak gazı, 30 pet şişe, 2 bidon, balyoz, akıllı pense, 1 kilogram zeytin, 1 kilogram kaşar, 10 kutu barbunya konserve, sera naylonu, 2 çift ayakkabı, kazak, yelek, panço, gaz bombası ve silah bakım yağı ele geçirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteğiyle, huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."

Bitlis'te Terör Operasyonu

Bitlis'te Terör Operasyonu

Bitlis'te Terör Operasyonu

Bitlis'te Terör Operasyonu

Son Güncelleme: 09.03.2016 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.