24 Mart 2016 Perşembe 12:23
Bitlis'te Terör Operasyonu mühimmat ve silah ele geçirildi !

BİTLİS (AA) - Bitlis'te teröristlerce kullanıldığı tespit edilen 5 sığınak ve mağarada uzun namlulu silah, mühimmat, örgütsel doküman, yaşam ve gıda malzemeleri bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanlığınca 21-23 Mart tarihlerinde il merkezine bağlı Bölükyazı, Ölek ve Ilıcak köylerinde "Şehit Geçici Köy Korucusu Nihat Çaprak-5" operasyonu gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonda tespit edilen 5 sığınak ve mağarada, kalaşnikof marka piyade tüfeği, savunma tipi el bombası, mühimmat, örgütsel doküman, yaşam ve gıda malzemelerinin ele geçirildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu malzemeler cumhuriyet savcısının talimatıyla yerinde imha edilmiştir. Silah, mühimmat ve örgütsel dokümanlarla ilgili olarak balistik inceleme ve adli işlemler başlatılmıştır. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."

Son Güncelleme: 24.03.2016 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.