06 Mart 2016 Pazar 15:28
Bitlis'te 'Uyuşturucuya Hayır' Yürüyüşü Düzenlendi

Bitlis'te Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında, AK Parti Gençlik Kolları ve Bitlis Gençlik Derneği tarafından "Uyuşturucuya Hayır" yürüyüşü düzenlendi.

Nur Caddesi üzerinde toplanan grup, Ulu Cami önüne kadar yürüdü. Burada grup adına basın açıklaması yapan AK Parti Bitlis Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, gençlik adına bilinçli nesiller, güvenli yarınlar için uyuşturucuya hayır dediklerini söyledi.

"Bu eylemsel tepkimiz yalnızca uyuşturucunun toplumdan temizlenmesi için değil bundan nemalanan terör örgütünün temizlenmesi anlamını da taşımaktadır" diyen Nasır, şöyle konuştu:

"Hepimizin bildiği gibi uyuşturucu kitleler üzerinde büyük tahribatlar yaratan özellikle de gençliğin zihnini bulandırarak kişiyi kendinden ve toplumdan soyutlayan bir illettir. Ülkemizin her alanında olduğu gibi maalesef yaşamış olduğumuz kadim şehir olan Bitlis'imiz de gözle görülür şekilde uyuşturucu kullanımı da artmaktadır. Öyle gözle görülür bir artış ki hemen hemen her ailede bir gencin bu illete düştüğüne de şahidiz. Özelikle uyuşturucu kullanımının lise öğrencilerine kadar inmesi gelecek adına endişe verici vahim bir olaydır. Toplumun kanayan yarası olan ilet gençlerimizin yaşama haklarını ellerinden aldığı gibi annelerinde yüreğini parçalamaktadır. İstenildiği kadar failler için ağır cezai müeyyidesi olan yasalar çıkarılsa da maalesef bu uyuşturucu batağına düşen gençlerimizin sayısını azaltamamıştır. Gençlerimiz hala ölmekte hala annelerimizin göz yaşı oluk oluk akmaktadır. Ülkemizde ve yaşamış olduğumuz coğrafyada bu uyuşturucu maddeyi piyasaya süren ve bunda ekonomik olarak çok büyük fayda sağlayan kesimlerin kimler olduğunu da milletimiz çok iyi bilmektedir. Bunun için toplum olarak bu uyuşturucu illetine dur dememiz ve bu konuda üzerimize düşeni yapmamız gerekmektedir. Bugün burada özellikle gençlerimizin ve tüm Bitlis halkının katılımıyla gerçekleştirmiş olduğumuz yürüyüş gençliğin ilk eylemsel tepkisi olmayacağı gibi son da olmayacaktır. AK Parti Bitlis Gençlik kolları olarak gençlerimizi bu illete karşı hiç bir zaman yalnız bırakmayacağımız gibi onlar için her türlü fedakarlığı da yapacağımızı bildiririz."

Yürüyüşe, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan ve AK Parti İl Teşkilatı katıldı.

Bitlis'te

Bitlis'te

Bitlis'te

Son Güncelleme: 06.03.2016 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.