15 Şubat 2016 Pazartesi 14:28
Bitlis'teki Atm'ler Ve Oyun Parkları Kar Altında

 Kış mevsiminin çetin geçtiği Bitlis'te, kar kalınlığından dolayı kentteki oyun parkları ve para çekme ATM'leri kara gömüldü.

Yoğun kar yağışıyla çocuk oyun parkları kar altında kalırken, kentteki vatandaşların ise etrafı karla kaplanan ATM'lerden para çekmesi ilginç görüntü oluşturdu.

Bitlisli esnaflardan Cesim Çam, AA muhabirine, kar yağışının ardından kentteki para çekme ATM'lerinin adeta kara gömüldüğünü söyledi.

Bu nedenle para çekmekte sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Çam, "ATM'ler kar yığınlarının arkasında kalmış. Bu nedenle para çekmek için ATM'lere gittiğimizde sıkıntı yaşıyoruz. Bu karların bir an önce temizlenmesini istiyoruz. Para çekmeye giderken ayağım kaydı ve yere düşecektim" dedi.

Kar birikintilerinin üzerine çıkarak fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştiren vatandaşlardan İdris Güneş ise kardan dolayı ATM'leri bulmakta sıkıntı çektiklerini bildirerek, "Kentteki kar birikintileri binaları andırıyor. Kent merkezinde kar yığınları mevcut. Kar birikintileri binaların seviyesine gelmiş" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.02.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.