02 Haziran 2015 Salı 16:24
Bitlis'ten kısa kısa

Tatvan ilçesinde 54 bin paket kaçak sigara ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Tatvan ilçesindeki Küçüksu Jandarma Karakol Komutanlığı'nın sorumluluk alanında yol kontrol ve arama faaliyeti yapan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, 4 aracı durdurduğu belirtildi.

Ekiplerin, yaptıkları aramalarda, araçların çeşitli bölmelerine gizlenmiş 54 bin paket kaçak sigarayı ele geçirdiği, gözaltına alınan 4 şüphelinin de adliyeye sevk edildiği bildirildi.

- Tatvan'da ruhsatsız tabanca ele geçirildi-

Önleyici kolluk hizmeti kapsamında, Tatvan Küçüksu Jandarma Karakol Komutanlığı'nın sorumluluk alanında yol kontrol ve arama faaliyeti yürüten İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, bir yolcu otobüsünü durdurduğu ifade edildi.

Otobüsteki yolculardan M.Ö'nün üst aramasında, 1 ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 şarjör ile 9 mermi ele geçirildiği, gözaltına alınan şüphelinin adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Son Güncelleme: 02.06.2015 16:24
Anahtar Kelimeler:
Kısa KısaBitlisten
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.