02 Mart 2016 Çarşamba 16:28
Cte Genel Müdürü Yıldırım, Bitlis'i Ziyaret Etti

 Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri (CTE) Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Bitlis Valisi Ahmet Çınar ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Ataman, yaptığı yazılı açıklamada, CTE Genel Müdürü Yıldırım'ın ilde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunduğu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Ataman, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Heyet, Bitlis E-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Bitlis Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Bitlis adliyesinin ihtiyaçlarının yerinde görerek tespit etti. Bu ziyaret planlanan çalışmaların hızlandırılmasına büyük katkı sağlayacaktır. Heyet, savcı ve hakimlerimize nezaket ziyaretinde bulundu. Adliye ziyaretinin ardından heyet, Vali Ahmet Çınar'ı makamında ziyaret etti. Ardından Bitlis Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca Adalet Bakanlığına yapılan teklif üzerine devralınması değerlendirilme aşamasında olan Bitlis İl Özel İdaresine ait kilitli parke taşı üretim tesisinde incelemelerde bulunuldu."

Açıklamada, heyetin Bitlis E- Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda incelemede bulunarak kurum personeliyle konferans salonunda bir araya geldiği belirtildi.

Ziyarette Yıldırım'a, Strateji Geliştirme Başkanı Alpaslan Azapağası, İşyurtları Daire Başkanı Vehbi Kadri Kamer, Teknik İşler Daire Başkanı Erdoğan Böcek, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Birol Terlemez eşlik etti.

Son Güncelleme: 02.03.2016 22:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.