28 Eylül 2015 Pazartesi 16:23
Demiröz'ün, yeni öretim yılı için mesaj

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlamasından dolayı mesaj yayımladı.

Demiröz, mesajında, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, öğrenci ve öğretmenlere başarı dilediğinde bulundu.

Eğitim kalitesini yükseltememiş toplumların çağın gerisinde kalmaya mahkum olduğunu ifade eden Demiröz, mesajında şunlara yer verdi:

"Bu nedenle 13 yıl boyunca hükümetlerimiz en büyük bütçeyi eğitime ayırmıştır. Eğitim kurumlarımız en son teknoloji ile donatılarak, öğrencilere her türlü imkan sunulmuştur. Akıllı tahtalar, çok fonksiyonlu yazıcılar, doküman kamera ve tablet bilgisayar gibi teknolojinin gereği birçok hizmeti sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Yeni kazandırdığımız dersliklerle hem fiziki ortamları yenilenmesini sağladık hem de derslik başına öğrenci sayımız düştü. Öğrenci sayımızı ilköğretimde 22, ortaöğretimde ise 24'e düşürdük. Öğrencilerimiz yine ders kitaplarını ücretsiz masalarında bulacak. Sorgulayan, bilgiyi arayan, kendine güvenen, değişime açık, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek olan 2023 vizyonumuza adım adım yaklaşıyoruz."

Bitlis'te yaptıkları yatırımların meyve verdiğini bildiren Demiröz, Bitlis'in son yıllarda üniversiteye yerleştirmede büyük başarı yakaladığını ve Türkiye birincilikleri elde ettiğini vurguladı.

Demiröz, "Yine bu yıl ki yerleştirmelerde Türkiye ortalamasının da üzerinde başarı elde edilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılına başlarken velilerimizin, çocuklarımızın ve gençlerimizin heyecan ve coşkularını yürekten paylaşıyorum. İdareci, öğretmen, öğrenci ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.09.2015 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.