26 Mayıs 2016 Perşembe 11:33
Dünya Süt Günü

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Beslenme ve Diyetetik Kulübü öğrencileri, Dünya Süt Günü dolayısıyla ilkokul öğrencilerine süt dağıttı.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aziz Aksoy, öğrencilerin her sabah kahvaltıda ve yatmadan önce süt içmeleri gerektiğini belirterek, kulüp öğrencilerine bu anlamlı etkinliklerinden dolayı teşekkür etti.

Beslenme ve Diyetetik Kulübü Başkanı Mehmet Said Aslan ise kulüp olarak 500 öğrenciye süt dağıttıklarını söyledi.

Öğrencilere süt içmenin önemini anlatan Aslan, "Dünya Süt Günü nedeniyle merkeze bağlı, Necip Fazıl Kısakürek, Koruk Köyü ve Yalnız Çamlar okullarındaki öğrencileri ziyaret ederek 500 kutu süt dağıttık. Kulüp olarak etkinliklerimiz devam edecek. Etkinliklerimizde her zaman yanımızda olan Yrd. Doç. Aziz Aksoy hocamıza teşekkür ediyorum." dedi.

Dünya Süt Günü

Dünya Süt Günü

Dünya Süt Günü

Dünya Süt Günü

Son Güncelleme: 27.05.2016 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.