28 Ağustos 2015 Cuma 16:15
Eğitim Bir-Sen'den Başkan Aksoy'a ziyaret

Eğitim Bir-Sen Bitlis ve Tatvan Şube temsilcileri ile yönetimi, eğitime sunduğu katkılarından dolayı, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, göreve başladığından bu yana eğitim kurumlarına sağladığı katkılardan dolayı Aksoy'a teşekkür ederek, "Sağlamış olduğu desteklerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy ise belediye olarak ilçedeki bazı okullara imkanlar dahilinde yatırımlarda bulunduklarını belirtti.

Geçen yıl birçok okulun bahçesini kilitli parke taşıyla kapladıklarını ve bu çalışmaların bu yıl da devam ettiğini belirten Aksoy, "İki okulda devam eden parke çalışmalarımızı kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz. Sezon boyunca birkaç okulun bahçesine parke döşemeyi hedefliyoruz. Belediyemizin imkanları dahilinde eğitime sağladığımız destekleri devam ettireceğiz" diye konuştu.

Ardından Durak, eğitime sunduğu desteklerinden dolayı Aksoy'a plaket verdi.

Son Güncelleme: 28.08.2015 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.