27 Mayıs 2016 Cuma 14:38
Eğitimi Tamamlayan Girişimciler Belgelerini Aldı

- Bitlis'in Güroymak ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile yapılan girişimcilik eğitimini tamamlayan kursiyerler belgelerini aldı.

Belge dağıtım töreninde konuşan Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferit Gülcüoğlu, eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Gülcüoğlu, "Devletimizin fırsatlarından faydalanması için açılan kursta başarılı olanların projelerine KOSGEB tarafından destek verilmektedir. Proje hazırlayıp başvuruda bulanmak isteyen kursiyerlerin yapacağı iş fikri hakkında Güroymak'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her zaman destek olacaktır." diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.05.2016 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.