16 Haziran 2015 Salı 17:20
Fotoğraf sergisinde sürpriz evlenme teklifi

BİTLİS - Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yıl sonu fotoğraf sergisi, sürpriz evlilik teklifine tanıklık etti. 

Ahlat'ta görev yapan Gökhan Yazgan isimli öğretmen yine aynı okulda görev yapan ve sergide fotoğrafları bulunan öğretmen Fatma Yaşar'a serginin açılışının ardından evlenme teklifinde bulundu.

Sergiyi gezen kursiyerlerden Fatma Yaşar, kendi fotoğrafının üzerindeki örtüyü kaldırdığında erkek arkadaşıyla beraber çektirdikleri fotoğrafları görünce şaşkınlık yaşadı. Bu sırada Yaşar'ın yanına gelen erkek arkadaşı Yazgan çıkardığı yüzüğü Fatma Yaşar'a takarak bir ömür birlikte yaşamayı teklif etti. 

Sergide bulunan vatandaşların da alkışlarla desteklediği teklif karşısında şakınlığını gizleyemeyen Yaşar, şaşkınlığını atlattıktan sonra teklifi kabul etti. 

Sevdiği insana en mutlu anlarından birinde evlilik teklifi yapmayı planladığını belirten Gökhan Yazgan, "Sevdiğim insanın fotoğraf hobisi olduğunu biliyordum ve açılacak karma sergide onunda fotoğraflarının sergileneceğini öğrendim. Benim de aklıma fotoğraf sergisinde sürpriz bir evlilik teklifi yapma fikri geldi. Sağ olsunlar arkadaşlarımla ve sergiyi düzenleyen yetkililerin desteğiyle her şey planladığım gibi oldu ve güzel bir evlilik teklifi yaparak, teklifime olumlu cevap aldım" dedi.

Aldığı teklif karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Fatma Yaşar ise böyle bir ortamda evlilik teklifi almayı beklemediğini ve hayatının en mutlu anlarından birini yaşadığını söyledi.

Fotoğraf sergisinde sürpriz evlenme teklifi

Fotoğraf sergisinde sürpriz evlenme teklifi

Fotoğraf sergisinde sürpriz evlenme teklifi

Son Güncelleme: 16.06.2015 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.