12 Nisan 2016 Salı 13:08
Gazetecilerden Bitlis İl Genel Meclisi Başkanı Kinç'e Ziyaret

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İlhan Karabulut ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Cemalettin Kinç'i ziyaret etti.

Makamındaki ziyarette konuşan Kinç, sırtındaki yükün ağırlığını bildiğini belirtti.

Bitlis'in kalkınması için hep birlikte hareket edeceklerini dile getiren Kinç, "Burada gazetecilere de önemli görevler düşüyor. Yaptığımız işleri kamuoyuyla paylaşacağız. İl Özel İdaremiz 36 milyon liralık bir bütçeye sahip. Bu bütçenin yüzde 85'lik kısmını zorunlu giderler oluşturuyor. Geriye kalan yüzde 15'lik kısmıysa yatırım hizmetine harcanıyor." diye konuştu.

İl Özel İdaresinin yol ağı ve hizmet verdiği köy sayılarıyla ilgili bilgi veren Kinç, "Bütün bu köylerimize 355 personelle hizmet vermekteyiz." dedi.

Kinç, kente yatırım ve kaynakların gelmesi noktasında AK Parti Genel Başkan Yardımcı Vedat Demiröz ile de sık sık istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 12.04.2016 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.