19 Nisan 2016 Salı 10:23
Genç Çiftçilere, 'Proje Dolandırıcıları' Uyarısı

Adilcevaz Kaymakamlığı, genç çiftçilere verilecek hibe desteği konusunda dolandırıcılara dikkat edilmesi uyarısında bulundu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Genç Çiftçilerin Desteklenmesi" programı kapsamında hazırlanacak projelerde bazı art niyetli kişilerin çiftçileri dolandırmak istediği vurgulandı.

Kendilerini proje uzmanı olarak tanıtan bu kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hiçbir bilgi ve belgeye sahip olmayan, kendilerini proje uzmanı olarak tanıtan bazı art niyetli kişilerin çiftçilerimizi telefonla arayarak veya yanlarına gelerek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl/İlçe Müdürlüğü adını kullanmak suretiyle hibe desteği vaadiyle belli miktarlarda para talep ederek çiftçilerimizi dolandırmak ve mağdur etmek istedikleri yönünde duyumlar alınmıştır. Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleridir. Müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Projeden yararlanmak isteyen kişilerin mağduriyet yaşamamaları için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlüklerinden bilgi almaları önemle rica olunur. Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişi ya da işletmelerin zaman kaybetmeden güvenlik birimlerini ve adli mercileri bilgilendirmeleri gerektiği ilanen duyurulur."

Son Güncelleme: 20.04.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.