08 Eylül 2015 Salı 20:23
Genelkurmay Başkanlığının gazilere daveti

Genelkurmay Başkanlığınca 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Ankara'da düzenlenecek etkinlik için hazırlanan davetiye, Bitlis İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Keser tarafından gazi Vahdettin Kırmızızambak'a iletildi.

Albay Mustafa ve eşi Esra Keser ile Terörle Mücadele Şube Müdürü Binbaşı Üzeyir ve eşi Aynur Doğan, muharip ve malul personel ailelerinin Ankara'daki Gaziler Günü etkinliğine katılması için gönderilen davetiyenin teslimi için Kırmızızambak ailesini evinde ziyaret etti.

Terör örgütü PKK mensuplarıyla girilen çatışmada gözlerini kaybeden Vahdettin Kırmızızambak'a davet mektubunu okuyan Albay Keser, ardından bir süre aileyle sohbet etti.

 Vahdettin Kırmızızambak'ın, geçici köy korucusuyken, 19 Ekim 2012'de Bitlis merkez Ortakapı yol emniyet noktasına terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanarak birinci derecede malul gazi olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 08.09.2015 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.