09 Temmuz 2015 Perşembe 14:55
Günkırı Belediyesi temizlik aracı aldı

BİTLİS  - Günkırı Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için bir adet vakumlu yol temizleme aracı aldı.

Düzenli ve temiz bir çevre için yol süpürme aracının önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, bu aracın çevre temizlenmesi çalışmalarında kendilerine büyük kolaylıklar sağlayacağını ifade etti.

Her şeyi beldenin temizliği ve geleceği için yaptıklarını dile getiren Çetinsoy, şöyle konuştu:

"Hizmetlerimizin devamı için araç parkımıza yeni bir temizlik aracı kazandırdığımız için mutluyuz. İnşallah önümüzdeki günlerde işlemlerini tamamladıktan sonra bir araç daha alacağız. Yapacağımız hizmetleri yerinde ve zamanında yapmamız için bu araçlara büyük ihtiyaç duyuluyor. Bizim için çevre düzeni ve temizliği her şeyden önce gelir. Belde halkımızın sağlığını da göz önünde bulundurarak bu hizmetimizi aksatmadan sürdüreceğiz. Bugüne kadar imkanlarımız dahilinde bu hizmetimizi aksatmadan sürdürdük. İnşallah bundan sonra da aksatmadan sürdüreceğiz. Yeni aldığımız yol süpürme aracımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum."

Günkırı Belediyesi temizlik aracı aldı

Günkırı Belediyesi temizlik aracı aldı

Son Güncelleme: 09.07.2015 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.