12 Nisan 2016 Salı 17:08
Güroymak Spor Kulübü, 5 Takım Kurdu

Güroymak Spor Kulübü Başkanı Orhan Turhan, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla Güroymak ilçesinde, 5 futbol takımı kurduklarını bildirdi.

Kulüp Başkanı Turhan, yaptığı açıklamada, U14, U15, U17 ve U19 kategorisinde 5 takım oluşturduklarını söyledi.

Güroymaklı gençlere futbolu sevdirmek ve kötü alışkanlıklarından uzak tutmak amacıyla takım kurduklarını ifade eden Turhan, şöyle konuştu:

"Bilgisayar başındaki gençlerimizi, futbola geri kazandırmak için yetkililerden destek alamıyoruz. Futbolculara her zaman sahip çıkıyoruz. Gençleri futbola kazandırarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. En büyük mutluluk ve asıl zenginlik, gençleri kazanmaktır. Güroymak Belediyesi, birkaç kez futbolcuları taşımak için araç tahsis etti. Yetkililerden destek alamıyoruz. Kendi imkanlarımızla devam ediyoruz."

Son Güncelleme: 13.04.2016 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.