13 Mayıs 2015 Çarşamba 20:39
Güroymak'ta öğrencilere sertifika verildi

BİTLİS Güroymak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan bilgisayar destekli proje çizimi kursuna katılan Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine sertifika verildi.

Güroymak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mobilya bölümünde okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen 160 saatlik kursu başarıyla tamamlayan öğrencilerin, sertifikaları düzenlenen törenle dağıtıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Sabaz, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan öğrencilerin mesleki yeterliliklerini üst seviyelere çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Öğrenciler için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Sabaz, "Kursu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından Sabaz, öğrencilerin sertifikalarını dağıttı.

Güroymak'ta öğrencilere sertifika verildi

Güroymak'ta öğrencilere sertifika verildi

Son Güncelleme: 13.05.2015 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.