14 Nisan 2016 Perşembe 14:13
Güroymak'ta Proje Açılış Töreni

Güroymak ilçesinde, Obsidyen Kültür Sanat Spor ve Gençlik Kulübü Derneğince hazırlanan, "Yetim Peygamberin Ümmeti, Ümmetin Yetimleriyle El Ele Projesi" açılış töreni yapıldı.

Dernek Başkanı Emrah Aktaş, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında finanse edilen projenin, Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü'nün futbol sahasında gerçekleşen açılışında, aile bütünlüğü bozulmuş, sosyal hayatta izole olan dezavantajlı bireylerin toplum-birey ilişkilerini iyileştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Aktaş, bu kapsamda bilgilendirme seminerleriyle gençlerin, bağımlı toplum ahlakı bilincinden yoksun, örf-adet, gelenek göreneklerden uzak bireyler olmalarını engellemek istediklerini dile getirerek proje kapsamında açtıkları kurslara yoğun ilgi olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından kurslara katılan öğrencilere antrenman malzemeleri dağıtıldı.

Son Güncelleme: 14.04.2016 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.