12 Nisan 2015 Pazar 11:12
Güroymak'ta siyer bilgi yarışması düzenlendi

BİTLİS (AA) - aa_picture_20150412_5022735_web.jpgaa_picture_20150412_5022736_web.jpg

İlçedeki ortaokullar arasında düzenlenen yarışma, Günkırı İmam Hatip Ortaokulunda yapıldı. Selahattin Rahime Dur İmam Hatip Ortaokulu, Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu ve Günkırı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı yarışma öncesinde konuşan "Peygamberimi Seviyorum O'nun Yolunda Yürüyorum" Projesi Koordinatörü Miraç Kulu, projenin son ayağı olarak Güroymak genelinde bilgi yarışması düzenlediklerini söyledi.

Bilgi yarışmasına, ilçe genelinde yeni açılan 5. sınıf imam hatip ortaokulları öğrencilerinin katıldığını kaydeden Kulu, şöyle konuştu:

"Proje ekim ayında hayata geçirildi. Proje kapsamında okullar arasında yapılan yarışmalarda en çok salahat-ı şerif çeken ve hadis-i şerif ezberleyen öğrencilere ödüller verildi. Projenin son ayağı olan yarışma öğrenciler arasında yapıldı ve dereceye giren öğrenciler okulları adına bu yarışmaya katıldılar. Yarışma çok güzel geçti. Amacımız, yeni açılan imam hatip ortaokullarının farkındalığını çocuklara kazandırmaktır."

Programa Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Son Güncelleme: 12.04.2015 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.