12 Temmuz 2016 Salı 11:23
Güroymak'ta 'Yabancı Esnaf' Tepkisi

 Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferit Gülcüoğlu, ilçedeki esnafların, dışardan gelen ve vergi yükümlülüklerini yerine getirmeyen esnaflar nedeniyle sıkıntı yaşadığını söyledi.

Yıllardır yaşadıkları sorunların, ramazan ve sonrasında içinden çıkılmaz bir hal aldığını dile getiren Gülcüoğlu, esnafların sorunlarıyla ilgili belediye ve diğer kurumları yaptıkları tüm müracaatların sonuçsuz kaldığını vurguladı.

Gülcüoğlu, odaya kayıtlı, vergisini düzenli ödeyen, tüm resmi yükümlülüğünü yerine getiren esnafların sürekli zarar ettiğini dile getirerek, "Tüm özellikleriyle resmiyetten uzak olmasının yanında, sağlık yönünden de hiçbir denetime tabi tutulmayan ürünler devamlı bir şekilde sorun olarak gündemimizi meşgul etmeye devam etmektedir. Geldiğimiz nokta itibariyle resmi sınırlar ve kaideler içerisinde esnaflık hayatını devam ettirmeye çalışan esnaflarımız kan ağlamaktadır. Gayri resmi satışların esnaflara verdiği zarar, kaldırımların işgali, sağlıksız ürün satışları sorununun bir an önce halledilmesi talebimizi bir kez daha tekrarlıyoruz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.07.2016 13:55
Anahtar Kelimeler:
EsnafTepkiGüroymak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.