13 Mayıs 2016 Cuma 13:33
Hakkari'deki Çatışma

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, süren terörle mücadele operasyonları kapsamında 600 ila 700 şehit verildiğini belirterek, "Ama bütün bunlar milletimizin ve sizlerin huzuru ve güvenini sağlamak için yapılıyor. Ülkedeki barışı ve kardeşliği tekrar getirmek için önemli bir mücadele veriliyor." dedi.

Demiröz, AK Parti Bitlis İl Başkanlığında düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısı'nda, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki çatışmada, şehit düşenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve millete başsağlığı yaralılara da acil şifa diledi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini bildiren Demiröz, "Bu mücadelede belki 600 ila 700 gencimizi kaybettik. Ama bütün bunlar milletimizin ve sizlerin, huzuru ve güvenini sağlamak için yapılıyor. Ülkedeki barışı ve kardeşliği tekrar getirmek için önemli bir mücadele veriliyor. İnşallah en kısa zamanda sonuçlanır. Bölgemiz bu tip olaylardan arınır ve eski huzurlu günlerimize döneriz." diye konuştu.

Demiröz, bu konuda milletin desteğinin önemine işaret ederek, "El birliğiyle inşallah bu beladan kendimizi koruyacağız ve kurtaracağız." ifadesini kullandı.

Basına kapalı devam eden toplantıya, çok sayıda partili katıldı.

Son Güncelleme: 14.05.2016 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.