06 Haziran 2015 Cumartesi 18:38
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Güroymak ilçesinde miting düzenledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Güroymak ilçesinde miting düzenledi.

Güroymak Öğretmenevi'nin arkasındaki alanda düzenlenen mitingde konuşan HDP Bitlis Milletvekili adayı Zeynel Omay, seçimlerde Güroymak'ın bir kez daha tarih yazacağını söyledi.

Omay, "8 Haziran'dan sonrada bu coşkunuz ve kardeşliğiniz aynı şekilde devam edecektir. Ülkemizin barış ve özgürlük dolu geleceğinin teminatı ve garantisi sizlersiniz" dedi.

HDP Bitlis Milletvekili adayı Mahmut Celadet Gaydalı ise mitingin daha şenlikli olmasını istediklerini ancak Diyarbakır'daki provakatif olayı ve ölümlerden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, "Yapılan olayları şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. Birlik ve beraberlik için yola çıktık" diye konuştu.

HDP Bitlis Milletvekili adayı Mizgin Irgat da HDP'nin barışı ve demokrasiyi getireceğini ifade ederek, "Kadınların ve gençlerin sesi olacağız" ifadesini kullandı.

Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu ise sandıklara sahip çıkmaları konusunda uyarıda bulundu.

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 04.09.2016 18:08
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.