12 Haziran 2015 Cuma 19:58
HDP Milletvekili Irgat'ın kardeşi hayatını kaybetti

BİTLİS  - Tatvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat'ın kardeşi Nalin Irgat hayatını kaybetti.

Tatvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, annesi Kurdiye ile kardeşi Mesut Şahin'in de için de bulunduğu araçta ağır yaralanan ve Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nalin Irgat, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan Mizgin Irgat'ın annesi Kurdiye ve kardeşi Mesut Şahin ile kamyonet sürücüsü Orak'ın ise Tatvan'daki hastanelerde tedavileri sürüyor.

Ahlat yönüne giden Hamit Orak yönetimindeki 72 EH 355 plakalı kamyonet, Tatvan ilçe girişindeki Üçyol Kavşağı'nda, Mesut Şahin Irgat'ın kullandığı 35 MGG 06 plakalı otomobille çarpışmıştı. 

Son Güncelleme: 12.06.2015 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.