09 Haziran 2015 Salı 18:51
Hizan HEM'in yıl sonu sergisi

BİTLİS - Hizan Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

Hizan Kültür Merkezi Sergi Salonunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, HEM bünyesinde katıldıkları kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilmesiyle devam etti.

Ardından Kaymakam Sedat İnci, HEM eğitmen ve öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı çalışmalarının yer aldığı serginin açılışını yaptı.

İnci, yaptığı konuşmada, HEM'lerin dikiş nakış kursları verilen yerler olmaktan ziyade, her yaştan, eğitim, gelir ve kültür düzeyindeki vatandaşlara, ilgi, yetenek ve ihtiyaçlarına yönelik, eğitimsel, mesleki, sosyal ve ekonomik alanlarda ücretsiz eğitimin verildiği hayat boyu öğrenme merkezleri olduğunu söyledi.

Hizan HEM Müdürü Ercan Özdemir, yaptığı konuşmada, eğitmen ve öğrencilerin yıl boyunca el emeği ve göz nuru ürünlerini sergilemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sergiye katılımın yoğun olmasının kendilerini memnun ettiğini belirten Özdemir, "Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde HEM'lerin büyük bir yeri önemi vardır. Yediden yetmişe herkes için eğitim ilkesine göre hareket eden bu merkezler, nitelikli insan gücü yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Açılışa Hizan Kaymakamı Sedat İnci'nin eşi Merve İnci, Hizan Emniyet Amir İsmail Boyacı, İlçe Milli Müdürü Necdet İnan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Hizan HEM'in yıl sonu sergisi

Hizan HEM'in yıl sonu sergisi

Hizan HEM'in yıl sonu sergisi

Hizan HEM'in yıl sonu sergisi

Son Güncelleme: 09.06.2015 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.