10 Kasım 2015 Salı 18:45
Hizan ilçesinde Mustafa Kemal Atatürk Törenle Anıldı

 

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saat 9.05'te siren seslerinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Hizan Kültür Merkezi'nde devam eden anma progmanında, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından, Atatürk'ün biyografisi okundu.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve şarkıların Tören, öğrencilerin Atatürk ile ilgili seslendirdikleri şiirlerle devam etti. Son olarak Şehit Öğretmen Abdurrahman Özbağrıaçık Ortaokulu öğrencileri koro halinde şiir söyledi.

Törene, Hizan Kaymakam Yakup Bölükbaşı, Hizan Belediye Başkan Vekili Fatih Yavuz, Hizan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Son Güncelleme: 10.11.2015 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.