17 Kasım 2015 Salı 19:00
Hizan Kaymakamlığı kardeş okulunu ziyaret etti

 

Yunus Emre Anaokulu'nu ziyaret eden Hizan SYDV Müdürü Mustafa Korkmaz, ilçede eğitim hizmetlerine destek olmak, sosyal sorumluluk ve dayanışma duygularını geliştirmek, kurumların tanıtımını sağlamak amacıyla projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Yunus Emre Anaokulu'nun kurumlarının kardeş okulu olduğunu vurgulayan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Arada kardeş okulumuzu ziyaret ediyor, öğrencilerin ve okulumuzun ihtiyaçlarını elimizden geldiğince gidermeyi çalışıyoruz. Eğitimin iyileştirilmesi ve kardeşliğin pekişmesi adına güzel bir proje. Okullardaki sorunları sadece Milli Eğitime bırakmak yanlış olur. Her kurum veya her dernek kardeş olduğu okulun sorunlarını giderse, sorunlar asgari seviyeye iner. Bu sorunların giderilmesiyle de ilçede eğitim seviyesi yükselir."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Adem Dikmen ise en kısa zamanda kardeş kurumlarını ziyaret edeceklerini belirterek, Korkmaz'a ve projeyi hayata geçiren Hizan Kaymakamlığına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.11.2015 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.