17 Nisan 2015 Cuma 19:18
Hizan'da '2. Geleneksel Bahar ve Çocuk Şenlikleri'

BİTLİS - Hizan Kaymakamlığınca, ilçede 18-19 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "2. Geleneksel Bahar ve Çocuk Şenlikleri"nin hazırlığı tamamlandı.

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, yaptığı açıklamada, "2. Geleneksel Bahar ve Çocuk Şenlikleri" hazırlıklarının tamamlandığı belirterek, şenlikle ilgili ilçenin değişik yerlerine asılan pankartların vatandaşların ilgisini çektiğini söyledi.

Bu şenlikle Hizan'ı bayram yerine çevireceklerini ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"İlkbaharla beraber insanlar arasında kaynaşmayı ve birlikteliği sağlayacağız. Şenliğe il merkezi ve diğer ilçelerden de yoğun katılım bekliyoruz. Birbirinden renkli etkinliklerle geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve yetişkinlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacağız. Bu konuda bütün hazırlıklarımızı yaptık. Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluyuz."

Yarın saat 12.00'de Cumhuriyet Meydanı'ndan stadyuma kadar öğrenci ve vatandaşlarla kortej yürüyüşü yapacaklarını bildiren İnci, bir karnaval havası oluşturarak hep beraber el ele yürüyeceklerini dile getirdi.

İnci, "Stadyuma girişimizle beraber çocuklarımızın hazırladığı birbirinden renkli 23 Nisan gösterileri başlayacak. İki gün boyunca etkinliklerimiz devam edecek. Coşkumuza ortak olmaları için Bitlis'teki tüm vatandaşlarımızı şenliğe bekliyoruz" dedi.

Hizan'da

Hizan'da

Hizan'da

Hizan'da

Hizan'da

Son Güncelleme: 17.04.2015 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.