18 Ağustos 2015 Salı 19:25
Hizan'da asansörler denetlenecek

BİTLİS  - Bitlis Belediyesi, TÜRKAK tarafından yetkilendirilmiş A tipi asansör kontrol muayene firmasıyla asansörlerin denetlenmesi protokolü imzaladı. 

Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, imzaladıkları protokolle belediye sınırları içerisinde yer alan binalarda kullanılan tüm asansörlerin anlaşma yapılan firma tarafından denetleneceğini bildirdi. 

Vatandaşların can ve mal güvenliklerinin sağlanması için yapılan çalışmanın önemli olduğunu vurgulayan Olan, "Aylık periyotlarda yapılacak kontrollerde asansörlerin can ve mal güvenliği açısından uygun olup olmadığı tespit edilecek. Bir yıllık asansör hizmet protokol sözleşmesini bugün imzaladık hayırlı olsun. Bina yöneticilerinin ve asansör kullanıcılarının can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla yılda en az bir kez belediyemiz tarafından seçilen bir A tipi muayene kuruluşuna müracaat etmesi gerekiyor" dedi.

Son Güncelleme: 18.08.2015 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.