31 Mayıs 2016 Salı 12:28
Hizan'da Gençlik Kamplarının Tanıtımı Yapıldı

Hizan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli yapılacak olan gençlik kamplarının tanıtımı yapıldı.

Hizan Gençlik Merkezi liderleri ve üyeleri ile ilçedeki okulları gezerek öğrencilere gençlik kampları hakkında bilgi verdi.

Hizan Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kuzu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençlerin kamplara katılmaları için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kuzu, Hizan'daki gençlerin özellikle şehir dışına çıkma imkanı olmayan gençlere ulaşıp kamplara katılmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

İlçemizdeki tüm ortaokul ve liseleri ziyaret edip gençlik kamplarını anlattıklarını dile getiren Kuzu, "Gençlerimiz, ülkemizin farklı yerlerinden gelen gençlerle 1 hafta boyunca kalma imkanı bulacak ve yeni arkadaşlıklar edinecek. Bu kampların en büyük katkılarından biri de özgüven gelişimini ve sosyalleşmeyi desteklemesi. Kamplara katılacak gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak. Gençlerden her hangi bir ücret alınmayacak." diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.06.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.