16 Mayıs 2016 Pazartesi 13:38
Hizan'da Kitap Fuarı Açıldı

Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Kitap Fuarı açıldı.

Hizan Spor Salonu'nda düzenlenen ve iki gün sürecek fuarın açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan, fuarı Kaymakam Yakup Bölükbaşı'nın öncülüğünde açtıklarını söyledi.

İlçede kitap okumayı yaygınlaştırmak ve çocukları kitap okumaya sevk etmek için fuar tertiplediklerini anlatan İnan, şöyle konuştu:

"Kaymakamlığımızın yaptığı Kitap Sayar projesiyle ilçemizde 5 bin öğrencimiz kitap okudu. Proje kapsamında okullarımızda 28 bin kitap okundu. Bu kapsamda kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Kaymakamımızın yardımıyla kitap fuarını açtık. Öğrencilerimiz, dağıttığımız kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklarla kendilerine kitap alacaklar. Katkılarından dolayı Kaymakamımıza teşekkür ediyorum."

Açılışa Hizan Kaymakamı Bölükbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, Emniyet Amiri Kenan Rahat, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum amirleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 17.05.2016 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.