17 Mayıs 2016 Salı 11:53
Hizan'da Kız Öğrencilere Film İzletildi

Bitlis'in Hizan ilçesinde, "Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında Fatma Aliye Kız Meslek Lisesi ve Hizan Lisesi kız öğrencilerine film izletildi.

Hizan Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kuzu, yaptığı açıklamada, etkinlikte, daha önce hiç sinemaya gitmemiş öğrencilere, sinema ortamında film izleme keyfi yaşattıklarını söyledi.

Gençlik Merkezi Müdürü Kuzu, Gençlik Haftası kapsamında planladıkları etkinlikleri yapmaya başladıklarını belirtti.

Kuzu, "İlçe genelinde bulunan tüm lise öğrencilerine ulaşmayı hedefledik. 200 öğrenciye kadar olan okulları tek seansta aldık. Böylelikle ilçe genelindeki bin 300'ün üzerinde olan lise öğrencilerine ulaşıp, bu etkinliği gerçekleştirmiş olduk. Film seçimini yaparken çok dikkatli davrandık. Daha önce Bakanlığımızın da önerdiği, öğrencilerin farklı alanlarda gelişimine katkı sağlayabilecek filmler seçmeye çalıştık." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 17.05.2016 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.