15 Nisan 2015 Çarşamba 12:52
Hizan'da 'Kutlu Doğum Haftası' etkinliği

BİTLİS - Hizan İlçe Müftülüğü "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında, Merkez Yeni Cami'de mevlit programı düzenledi.

Hizanlıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Küçük mevlithanların mevlit okumasıyla devam eden programda, Kürtçe ve Türkçe ilahiler seslendirildi.

Hizan İlçe Müftüsü Tahir Erçin AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta münasebetiyle mevlit okuttuklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu yılın konusu 'Hz. Peygamber ile birlikte yaşama ahlakı' olarak belirlendi. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kermes ve tasavvuf müziği konseri gibi etkinlikler düzenlenecek. Hafta içinde konferanslarımız olacak. İnşallah bu programlardan hepimiz istifade edebileceğiz. Çünkü hayatımızı, davranışlarımızı değiştirmek, iyi ve topluma yararlı insan olmak, çocuklarımızı ve torunlarımızı bu gayeye uygun olarak yetiştirebilmek için Hz. Peygamberin ve onun ahlakını, mesajlarını öğrenmek, öğretmek ve öğrettiklerimizi de hayatımızda en iyi şekilde tatbik etmeliyiz. Sadece öğretmek değil, mutlaka bunları uygulamak zorundayız"

Hizan'da

Hizan'da

Hizan'da

Hizan'da

Son Güncelleme: 15.04.2015 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.