18 Nisan 2016 Pazartesi 11:08
Hizan'da Sinema Günleri Etkinliği

 Hizan Gençlik Merkezi Müdürlüğünce ilçede gençlere yönelik sinema günleri etkinliği düzenlendi.

Gençlik Merkezi Müdürlüğünce sosyal faaliyetlerin az olduğu ilçede gençler için, merkez binasında sinema günleri etkinliği düzenlendi.

Ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan merkez müdürü Mikail Kuzu, gençlerin güzel vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

İlçede sosyal aktivitelerin az olduğunu ifade eden Kuzu şöyle konuştu:

"Hizan'da sosyal faaliyet olarak gençlerin eğlenebileceği bir alan yok. Gençlik merkezi olarak gençlerin eğlenmeleri için ellerimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu hafta da sinema günlerini belirledik. Her hafta cumartesi günü konferans salonumuzda gençlere film izlettirip, filmin yanında yanında çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Gençlik liderlerimizin ve personelimizin güler yüzü ve sohbetleri sayesinde merkezimiz gençlerin ilgi odağı oluyor."

Son Güncelleme: 18.04.2016 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.