21 Nisan 2016 Perşembe 16:43
Hizan'da Tenis Turnuvası

Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile Hizan Gençlik Merkezi tarafından tenis turnuvası başlatıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şiar Gümüş yaptığı açıklamada, turnuvaya yoğun katılımın olduğunu belirterek, turnuvayla halk arasında masa tenisini yaymayı amaçladıklarını söyledi.

Turnuvanın vatandaşların sosyal yönünün gelişmesini sağlayacağını anlatan Gümüş, vatandaşların etkinlikle boş zamanlarını değerlendirebileceğini söyledi.

İsteyen herkesin turnuvaya başvurabileceğini ifade eden Gümüş, "Bizim buradaki amacımız, herhangi bir yaş ve kurum sınırlaması getirmeden herkesin bu turnuvaya katılmasını sağlamaktır. Biz de bu düşünce doğrultusunda herhangi bir yaş sınırı gözetmeden katılmak isteyen herkesten başvuru aldık. Bu tür organizasyonlar, halkımızın kaynaşması açısından son derece önemlidir." dedi.

Son Güncelleme: 22.04.2016 14:51
Anahtar Kelimeler:
HizanTenis Turnuvası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.