29 Şubat 2016 Pazartesi 12:48
Hizan'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen voleybol turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi.

İlçedeki spor salonunda 4 grupta 17 takımın katıldığı turnuvada, Hizan Ziraat Bankası takımı, Sürücü Kursu takımını 3-0 yenerek, şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şiar Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenledikleri voleybol turnuvasının sona erdiğini söyledi.

Voleybol turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Gümüş, "Turnuva, kamu çalışanları ile halkın kaynaşması açısından güzel bir örnek oldu. Turnuvaya yoğun katılım olması bizi mutlu etti. Sosyal imkanların kısıtlı olduğu ilçemizde, insanlarımız bir nebze olsa eğlendi. Ayrıca bu turnuvayı ilçemizdeki spor kulüplerine lisanslı sporcu yetiştirmek amacıyla düzenledik" dedi.

Turnuvada dereceye giren takımların kupaları, Hizan Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin ve Emniyet Amiri Kenan Rahat tarafından verildi.

Hizan'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Hizan'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Hizan'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Hizan'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Son Güncelleme: 29.02.2016 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.