12 Temmuz 2015 Pazar 15:56
Hizanlı esnaf iftarda buluştu

Hizan Belediyesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, ilçe esnafıyla iftarda bir araya geldi. 

İlçe merkezindeki Feqiye Teyran parkında verilen ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği yemekte birlik, beraberlik mesajları verildi.

Yemekten önce yaptığı konuşmada davetlerine katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı İhsan Uğur, iftar sofrasının Hizan'da yaşayan bütün esnafların, kardeşliğine, birliğine ve beraberliğine vesile olmasını diledi.

İftar yemeğinin esnaflarla bir araya gelerek kaynaşma organizasyonu olduğunu dile getiren Uğur, "Bu etkinlikteki asıl amacımız bir araya gelmektir. Esnaf arkadaşlarımız bizim çok önemsediğimiz bir kesimdir. İnşallah bunu daha fazlalaştırıp belli periyodik aralıklarla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Bütün esnafımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Ramazanın barış ve kardeşlik ayı olduğunu belirten Hizan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İhsan Yavuz ise maneviyatın en yoğun yaşandığı dönemlerde meslektaşlar olarak aralarındaki dayanışma bağının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Meslektaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Yavuz, etkinliğe katkı sunan Belediye Başkanı Uğur'a ve esnaflara teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 12.07.2015 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.