08 Temmuz 2015 Çarşamba 21:58
Hizanlı gençlerden Gençlik Merkezine ilgi

BİTLİS  - Hizan Kaymakamı Sedat İnci'nin girişimleri sonucu ilçede açılan Gençlik Merkezi'nde, yaz tatilinde yoğunluk yaşanıyor.

Hizanlı gençler, Gençlik Merkezi'nce düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılarak boş zamanlarını değerlendiriyor.

Gençlik Merkezi Müdürü Hayrullah Bulduk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların kapanmasıyla Hizanlı gençlerin, Gençlik Merkezi'ne akın ettiklerini söyledi. 

Merkez olarak sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere önem verdiklerini ifade eden Bulduk, Kaymakam İnci'nin girişimleriyle memurlar lokali olarak kullanılan 3 katlı atıl binanın Gençlik Merkezi'ne dönüştürüldüğünü söyledi.

Merkeze kayıtlı bin 283 üye bulunduğunu aktaran Bulduk, "Kayıtlarımız gün geçtikçe artmakta. Önceden gençler zamanlarını sokakta ve internet kafede geçiyordu. Şimdi merkeze akın ediyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak en büyük hedefimiz. Geleceğimizi gençlere emanet edeceğiz. Gençlik, geleceğimizin teminatıdır. Gençlerimiz adına kaymakamımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hizanlı gençlerden Gençlik Merkezine ilgi

Hizanlı gençlerden Gençlik Merkezine ilgi

Hizanlı gençlerden Gençlik Merkezine ilgi

Hizanlı gençlerden Gençlik Merkezine ilgi

Son Güncelleme: 08.07.2015 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.