02 Ekim 2015 Cuma 19:55
İlköğretim Haftası

Hizan ilçesinde "İlköğretim Haftası" dolayısıyla tören düzenlendi. 

 Hükümet Konağı bahçesinde, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören, daha sonra Cumhuriyet İlkokulunda devam etti. 

Hizan Mili Eğitim Müdürü Necdet İnan, burada yaptığı konuşmada, okullarının tamamının eğitim öğretim yılına hazır olduğunu söyledi.

Okulun insan hayatında önemli bir yeri olduğunu ifade eden İnan, şöyle konuştu:

"Eğer aklınızın zengin olmasını istiyorsanız, uygar bir insan olarak yetişmek istiyorsanız, okulunuza dört elle sarılmanız ve ona sahip çıkmanız gerekmektedir. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde bizlere bu tatlı heyecanı yaşatan öğrencilerimizin umut dolu yarınlar için bize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiriceğiz. 2015-2016 eğitim öğretim yılının eğitim camiamıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

Törende, öğrenciler şiirler okudu. Programa Kaymakam Yakup Bölükbaşı, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 02.10.2015 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.