20 Mayıs 2016 Cuma 11:33
İlkokul Öğrencilerinden Belediyeye Ziyaret

 Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri, Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ı ziyaret etti.

"Yerel yönetimlerin çalışmaları" konulu dersleri için Başkan Olan'ı ziyaret eden öğrencilere, belediyenin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Öğrencilerle tek tek ilgilenerek sorularını cevaplayan Olan, belediye çalışmaları, 3 yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler ve sosyal projeleri anlattı.

Öğrencilere meyve suyu ikram eden Olan, "Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Bitlis ve en önemlisi geleceğimiz olan sizler için imkanlarımız küçük ama hedeflerimiz her zaman çok büyük. Bu zamana değin hep inandık ve başardık. Bundan sonrada biliyoruz ki bu inanç ve azim oldukça sizlere, hep daha güzelini ve iyisini yapacağız." dedi.

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Olan, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra öğretmenleriyle belediyenin birimleri gezen öğrenciler, yetkililerinden bilgi aldı.

İlkokul Öğrencilerinden Belediyeye Ziyaret

İlkokul Öğrencilerinden Belediyeye Ziyaret

İlkokul Öğrencilerinden Belediyeye Ziyaret

Son Güncelleme: 20.05.2016 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.