02 Ocak 2016 Cumartesi 18:52
Kar Temizleme Çalışmaları

 Tatvan Belediyesi ekipleri, ilçe merkezi ve mahallerde kar temizleme çalışması yürütüyor.

Çalışmalara ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan’ı 9 eşit bölgeye bölerek çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Üç gündür aralıksız devam eden kar yağışından dolayı halkın sorunlarla karşılaşmaması için 18 iş makinesi ve 70 personelle vardiyalı olarak gece ve gündüz çalıştıklarını ifade eden Aksoy, şunları ifade etti:

"Üç gündür kar yağışı aralıksız devam ediyor. İlk etapta toplu taşıma araçları güzergahları ve hastane yollarını açtık. Daha sonra mahalle yolları ile cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmamız devam etti. Bununla birlikte yol genişletme çalışmamız da sürüyor. 18 iş makinesi ve 70 personelle çalışmalar gece ve gündüz devam ediyor. Pazartesi günü öğrencilerimiz rahat etsin diye okul bahçelerini de temizleyeceğiz."

Yanlış araç parklarından dolayı kar temizleme çalışmasında sıkıntılarla karşılaştıklarını kaydeden Aksoy, sürücülerin bu konuda duyarlı olmasını ve araçlarını mümkün olduğunca park alanlarına park etmelerini istedi.

Kar Temizleme Çalışmaları

Kar Temizleme Çalışmaları

Kar Temizleme Çalışmaları

Son Güncelleme: 02.01.2016 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.