12 Nisan 2015 Pazar 11:27
Kaymakam Erkan, kariyer günlerine konuk oldu

BİTLİS (AA) - aa_picture_20150412_5022625_web.jpg

Tatvan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen kariyer günleri etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Erkan, kaymakamlık mesleği ile ilgili bilgiler vererek, mesleğin getirdiği tecrübeleri paylaştı.

Öğrencilerin kaymakamlık mesleğiyle ilgili sorularını cevaplayan ve nasihatlerde bulunan Erkan, şöyle konuştu: 

"Hayatınız boyunca iyi bir dinleyici olun. Konuşmaktan önce dinlemesini öğrenin. İyi bir dinleyici, yanlış yapmaz. Bundan sonra hayatınızı çok ekonomik düzenleyin. Her şeye hak ettiği kadar değer verin ve hak ettiği kadar zaman ayırın. Eğer yazma yeteneğiniz varsa, yazmayı seviyorsanız, mutlaka yazın. Günde en az yarım saatte olsa gündelik hayatınızda mutlaka her gün kitap okuyun. Kendi milli ve manevi değerlerinizi mutlaka öğrenin ve hayatınıza mutlaka yerleştirin. Dinimizi iyice öğrenin ve hayatınıza yerleştirin. Hayatınızda mutlaka bir spor dalı olsun. En önemlisi de kararlarınızda mutlaka anne ve babanıza danışın. Anne ve babanızı kesinlikle kırmayın. O konuda çok hassas olun. Kendinize de her zaman güvenin."

Erkan, program sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 12.04.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.