14 Ekim 2015 Çarşamba 20:11
Kaymakam Erkan, şampiyon sporcuları ile birlikte

  Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, 7-11 Ekim tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Minik-Yıldız Muay Thai Türkiye Şampiyonasında kilolarında Türkiye şampiyonu olan Bünyamin Enes Subaşı, Cem Közenk ve Bera Hamza Uğur'u ödüllendirdi.

Erkan, şampiyon sporcular ile Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Medeni Öztaş, Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şahin Dayan ve antrenör Ömer Uğur'u makamında kabul etti.

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Erkan, ilçelerinin elde edilen büyük başarılarla adından söz ettirdiğini belirtti.

Erkan, sporcular açısından değerler eğitiminin önemine de vurgu yaparak, şöyle konuştu;

“Bizim için her işin başında değerler eğitimi gelir. Bu anlamda değerler eğitimini almayan bir sporcu tam anlamıyla başarılı olmuş sayılmaz. Başarı tesadüfen de olsa belki elde edilir, ancak asla kalıcı olmaz. Bu yüzden bizim için önemli olan başarı, gerek bireylerin ve gerekse sporcuların tavırları, hareketleri ve gündelik yaşantısıyla örnek teşkil etmelidir. Bu açıdan biz sporcularımıza her zaman güveniyoruz. Ben bu vesile ile başarının mimarı sporcularımızı elde ettikleri başarı ve bize yaşattıkları gururdan dolayı tebrik ediyor, başarıda katkısı bulunan herkese de teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca sporcularımıza spor hayatlarında daha nice başarılar diliyorum.”

Antrenör Ömer Uğur ise, elde edilen başarının önemine dikkati çekerek, Türkiye şampiyonu olan 3 sporcunun milli takıma girmeye hak kazandığını belirtti. 

 

Kaymakam Erkan, şampiyon sporcuları ile birlikte

Kaymakam Erkan, şampiyon sporcuları ile birlikte

Son Güncelleme: 14.10.2015 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.