17 Nisan 2015 Cuma 16:22
Kaymakam İnci, şenlik programını açıkladı

BİTLİS  - Hizan Kaymakamı Sedat İnci, 18-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan "2. Geleneksel Bahar ve Çocuk Şenlikleri" programı hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

Bitlis ve ilçelerindeki gazetecilerle Tatvan'daki bir restoranda bir araya gelen İnci, "Bahar ve Çocuk Şenlikleri" programın hazırlıklarının tamamlandığını ve iki gün boyunca şenliklerin devam edeceğini söyledi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde şenliklerin yapılacağı tek ilçenin Hizan olduğunu belirten İnci, şenliğe tüm bölge halkını davet etti.

İnci, şenlik kapsamında, toplu sünnet, kermes, konser, illüzyon gösterilerinin de yer alacağını aktardı.

İki gün sürecek etkinliklere katılım ücretsiz olacağını da belirten İnci, şöyle konuştu:

"Şenlik hazırlıklarını tamamladık. 18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek programda cumartesi günü kortej yürüyüşü, 23 Nisan kutlamaları, oyun gruplarının etkinlikleri, fakir çocuklar yararına kermes, kültür merkezi etkinlikleri, illüzyon gösterileri, sünnet şöleni, konferans, Kutlu Doğum Haftası yarışmalarının ödül töreni ve konser programı yapılacak. Pazar günü ise oyun grupları, dengbej konseri, illüzyon gösterisi ile halk konseri düzenlenecek. Sünnet şöleninde, ilçe ve bağlı köylerden 200 çocuğun sünneti gerçekleştirilecek. Halk konserine Mustafa Özarslan ve Grup Tillo katılacak. Öte yandan şenlik kapsamında düzenlenecek kermesten elde edilecek gelir, yetim ve öksüz çocuklar için kullanılacak."

Kaymakam İnci, şenlik programını açıkladı

Kaymakam İnci, şenlik programını açıkladı

Son Güncelleme: 17.04.2015 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.