17 Aralık 2015 Perşembe 21:15
Kaymakam Tekbıyıkoğlu'ndan eğitime destek geldi

Kitap tesliminde konuşan Tekbıyıkoğlu, bilginin önemine değinerek, çocukları doğru kaynaklarla yeterince beslemesi gerektiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bin 310 kitap teslim ettiğini belirten Tekbıyıkoğlu, şöyle konuştu:

"Bilgiye hakim olan dünyaya da hakim olur. Bizde bilgi toplumunun peşindeyiz. Bu bilgi toplumunu oluşturmak için de çocuklarımızı doğru kaynaklarla yeterince beslemek durumundayız. Doğru kaynak olarak bildiğimiz, milletimizin sağ duyusunu temsil eden, Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç, Nuri Pakdil, Cahit Zarifoğlu, Rasim Özdenöeren gibi yazarlarımızın eserlerini, edebiyat dergilerinin bir külünü, bilgiye erişmekte zorluk çeken, maddi gücü olmayan köy çocuklarımıza ulaştırmak için satın alarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmeyi uygun gördüm."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden ise Kaymakam Tekbıyıkoğlu'na desteğinden dolayı teşekkür etti.

Özden, "Kaymakam beyin verdiği bu destek ilk olmadığı gibi sonda değil. Öğrencilerimize hediye ettiği bu kitapları büyük bir mutlulukla dağıtacağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 17.12.2015 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.