21 Kasım 2015 Cumartesi 20:52
Kızılay Bitlis Şubesi'nden giyim yardımı yaptı

 

Yükseliş İlk ve Ortaokul'u öğrencilerine yapılan yardımları, Bitlis Şube Başkanı Hayrettin Çoban ile Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Birişik dağıttı. 

Çoban, yardıma muhtaç öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulunduklarını, imkanlar dahilinde bu yardımların devam edeceklerini söyledi.

Çocukların isim listelerinin okul idaresi ve öğretmenler tarafından hazırlandığını belirten Çoban, şöyle konuştu:

"Kızılay Bitlis Şubesi olarak merkez, ilçe, köy ve kasabalarda imkanlarımız dahilinde mağdur öğrencilere gıda, oyuncak, kırtasiye, yakacak ve giyim gibi yardımlarda bulunuyoruz. Kızılay olarak bugün 35 öğrencimize kıyafet yardımında bulunduk. Gerek okul müdürümüz gerekse öğretmenlerimiz çocukların maddi durumlarını daha iyi bildiği için öğrencileri onların belirlemesini istiyoruz. Bizlere verilen listelere imkanımız dahilinde yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir."

Okul idaresi ve öğrenciler de yardımdan ötürü Kızılay Bitlis Şubesi çalışanlarına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.11.2015 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.