27 Mayıs 2016 Cuma 12:43
Köy Okulu Öğrencilerinden Resim Sergisi

 Tatvan'a bağlı Benekli Köyü Ortaokulu öğrencileri yıl boyunca yaptıkları resim çalışmalarını sergiledi.

Tatvan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, serginin önemine değinerek başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

Yüzer, "Öğrencilerimizi açtıkları sergiden ötürü kutluyoruz. İnşallah devamını da bekliyoruz. Gerçekten sergide birbirinden güzel resimler yer alıyor. Bu güzel sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Benekli Köyü Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Selcen Güneş ise sergide öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan birçok çalışmanın yer aldığını belirtti.

Sergiye yoğun ilginin olduğunu ifade eden Güneş, "Sergimiz bir gün süreyle açık kalacak. Sergimizde kağıt kıvırma, reprodüksiyon, kara kalem, baskı, noktalama, karikatür, cam boyama, kağıt vitray, kolaj, keçe kapı süsü, anahtarlık, toka, folklorik bez bebek ve ahşap boyama gibi yaklaşık 200 ürün yer alıyor. Herkesi sergimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz. Ben bu vesile ile bizlere destek sunan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Köy Okulu Öğrencilerinden Resim Sergisi

Köy Okulu Öğrencilerinden Resim Sergisi

Köy Okulu Öğrencilerinden Resim Sergisi

Son Güncelleme: 28.05.2016 19:13
Anahtar Kelimeler:
Resim Sergisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.